Media

ЗЛАТНА ЛОПТА 2023 - АКРЕДИТОВАЊЕ МЕДИЈА

21.12.2023.
Поштовани,
Традиционална свечаност Фудбалског савеза Србије „Златна лопта“ на којој се додељују награде најбољим појединцима у текућој години одржава се у петак 29. децембра од 12 часова у „Кристалној дворани“ хотела „Хајат“ у Београду.
Систем акредитовања медија биће отворен од петка 22. децембра (12 часова) до уторка  26. децембра (12 часова).

Молимо вас да захтеве шаљете са валидних мејл адреса вашег медија и према објективним потребама ваше редакције (принцип одобравања акредитација биће један медији – једна извештачка екипа) на мејл [email protected].

За сваког извештача (новинар, фоторепортер, сниматељ) неопходно је навести име, презиме, фотографију (формат из пасоша) и приложити професионални документ за идентификацију.

Акредитације можете преузети у среду 27. децембра од 12 до 15 часова у просторијама ФС Србије, Теразије 3, осми спрат (из лифта десно).
За медије ван Београда биће организован другачији систем преузимања акредитација на дан догађаја о чему ће сваки од медија који долази ван Београда бити благовремено обавештен.
Уколико не добијете супротно обавештење, ваша акредитације је одборена. Додатне информације су на броју телефона  +381648180056.

Директан телевизијски пренос догађаја реализоваће ТВ Арена Спорт.
НАПОМЕНА
Фудбалски савез Србије задржава право да утврди коначан број издатих акредитација у складу са расположивим капацитетом предвиђеним за медије током свечаности по следећем распореду:
1. медијски партнери ФСС
2. спортске редакције, односно медији;
3. остали информативни медији, у складу са тиражом и утицајем на медијском тржишту
__________________

ХОТЕЛ „ХАЈАТ“ – ФОТОРЕПОРТЕРИ И СНИМАТЕЉИ

Фоторепортерима и сниматељима биће омогућено да испрате свечаност испред улаза у хотел „Хајат“, испред фото зида по уласку у хотел „Хајат“ (биће означен простор), у „Кристалној дворани“, у којој ће на крају сале бити постављено постоље (два нивоа, фоторепортери – горњи, сниматељи – доњи) позиционирано фронтално у односу на бину на којој је организован простор за боравак током свечаности.
Дозвољено је фотографисање и снимање гостију и званица унутар сале пре почетка свечаности (неколико минута после чега ће бити замољени да се врате на предвиђене позиције на крају сале).

НОВИНАРИ

По завршетку свечане церемоније на посебно означеном месту (микс зона) биће омогућене изјаве добитника награда (групно за све медије).
РАДНИ ПРОСТОР ЗА МЕДИЈЕ

На крају ходника из којег се улази у „Кристалну дворану“ биће организован означени простор за неометан рад и боравак медија пре, током и после свечаности.
У случају било каквих додатних информација упите можете послати на мејл [email protected].
Уколико буде промена у организацији догађаја бићете накнадно обавештени.

Срдачан поздрав