Media

ВИДЕО-КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА МЕДИЈЕ ПРЕД МЕЧ СА ПОРТУГАЛОМ У ПЕТАК, 26.МАРТА ОД 14,00

26.03.2021.

Онлине конференција за медије репрезентације Србије пред утакмицу против Португала одржаће се у петак 26. марта, од 14 часова.

На питања медија (само акредитованих), која можете послати сутра на мејл адресу [email protected] од 9 сати до 9 сати и 45 минута, одговараће селектор Драган Стојковић и репрезентативац Александар Митровић. Као и прошли пут молимо вас да шаљете питања у наведеном временском интервалу и због великог интересовања не више од два питања.

Имајте такође у виду да је ово званична УЕФА конференција и да је обавезан превод на португалски језик што ће такође одузети много времена. Трајање конфренције је 30 минута, директан пренос је на Yоутубе каналу ФС Србије. Такође ћемо обезбедити и фотографије. Фотографије и видео материал ФС Србије обезбедиће и са сутрашњег тренинга који је од 10 сати и 30 минута.

Репрезентација Португала имаће конфренцију за медије у медија центру стадиона “Рајко Митић” од 16 сати и 45 минута. Дозвољен је приступ новинарима (само акредитованим), али због ограниченог броја места не и сниматељима и фоторепортерима. Директан пренос конфренције за медије можете пратити на Yоутубе каналу ФС Србије. ФС Србије ће такође обезбедити и фотографије са конфренције са медије.

Тренинг је од 17 сати и 30 минута и првих 15 минута отворено је за медије (само акредитованим фоторепортерима и сниматељима).