Вести

УЛАЗНИЦЕ ЗА EURO 2024 | ПРОДАЈА ИСКЉУЧИВО ПРЕКО САЈТА УЕФА, РЕГИСТРАЦИЈА И АПЛИЦИРАЊЕ ПОЧИЊЕ 4. ДЕЦЕМБРА, ТРАЈЕ ДО 12. ДЕЦЕМБРА У 14,00

10.11.2023.

Србија је остварила сан и после 24 године изборила пласман на Првенство Европе, прво од дана осамостаљења 2006. године, односно од 2000, када смо под тада именом СР Југославија били учесници самита у Белгији и Холандији. Селектор Драган Стојковић, капитен Тадић, Митровић  и саиграчи очекују да ће у Немачкој имати велику подршку наших навијача, а тим поводом важне информације које се тичу улазница за мечеве на Првенству Европе у Немачкој које се одржава од 14. јуна до 14. јула 2024. године.

1.Продаја улазница обављаће се искључиво преко сајта УЕФА https://www.uefa.com/euro2024/ticketing/  што значи да ФСС  неће вршити продају карата за ЕУРО 2024.

2.Дистрибуција карата које ће бити искључиво у електронском формату вршиће се преко апликације UEFA Tickets, коју ће сваки носилац улазнице морати да инсталира на свом телефону.

3.Регистрација и аплицирање за улазнице на сајту УЕФА за навијаче почиње 4. децембра и трајаће до 12. децембра 2023. године у 14,00. И то је рок који мора да се испоштује и ко у том термину не аплицира – највероватније неће моћи накнадно да набави улазнице. У јануару 2024. године УЕФА шаље мејлове са детаљима за плаћање, након плаћања, добија се потврда о плаћању, а улазнице ће на UEFA Tickets апликацију бити дистрибуиране у мају/јуну 2024. године. QR код на улазницама ће се појавити око 3 часа пред утакмицу.

4.Сваки купац улазница биће обавештен путем е-поште да преузме апликацију UEFA Tickets и прихвати услове и одредбе пре него што приступи својим улазницама.

5.Аплицирање ће бити могуће за све утакмице на турниру, а преко једног налога могуће је аплицирати за највише 4 улазнице по утакмици.

Више детаља око саме процедуре објавићемо после жреба који се одржава у Хамбургу, 2. децембра 2023. године.