Вести

U17 | КАДЕТИ САВЛАДАЛИ БОСНУ И ХЕРЦЕГОВИНУ У ПОСЛЕДЊЕМ ТЕСТУ ПРЕД ЗАВРШНИ КРУГ КВАЛИФИКАЦИЈА ЗА ПЛАСМАН НА ПРВЕНСТВО ЕВРОПЕ (ВИДЕО)

10.03.2022.

Добро издање и победа – 3:1 (2:1) кадетске репрезентације Србије против вршњака из Босне и Херцеговине у последњој провери пред други, завршни круг квалификација за пласман на Првенство Европе. Изабраници селектора Радована Кривокапића су били бољи у оба полувремена и резултатски решили у своју корист. Гости су успели само да стигну до изједначења, али Бубањ је поново довео Србију у вођство које су до краја меча „орлићи“ дуплирали.

СТРЕЛЦИ: 1:0 Ковачев 14, 1:1 Ламаџена 26, Бубањ 30, 3:1 Радоњић 89. Спортски центар ФСС у Старој Пазови.

СРБИЈА: Маринковић, Ђекић, Мајсторовић, Серафимовић, Мијатовић, Станковић, Бубањ, Букинац, Џодић, Милошевић, Ковачев. Од 46. минута играли су Лијескић, Миросавић, Вукичевић, Радоњић, Симин, Стојановић, Пиваш, Илић, Недељковић, Крајновић.

БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА: Шутковић (46. Каровић), Пашић (67. Џафарбеговић), Шушић (42. Таловић), Хаџић, Богданић (46. Мешић), Башкарад (68. Смоло), Љуковац (54. Ајановић), Ламаџена, Дураковић, Лукачевић (46. Нурковић), Муртић (46. Табаковић).

Селекција коју води Радован Кривокапић, која је у групи са Хрватском сјајно одиграла први део квалификација, за одлазак на Првенство Европе ( 23 – 29.март), бориће се против Турске, Словеније и Велса.