Вести

U15 | ДВА МЕЧА ДВЕ ПОБЕДЕ ПИОНИРА ПРОТИВ СЕЛЕКЦИЈЕ БОСНЕ И ХЕРЦЕГОВИНЕ, ИГОР МАТИЋ НЕ КРИЈЕ ДА ИМАМО ЛЕПУ БУДУЋНОСТ

30.09.2021.

Два меча и две победе пионирске селекције Србије против вршњака из Босне и Херцеговине. После добре игре и победе (2:0) у првом мечу, наша најмлађа селекција славила је и у дугом мечу, сада – 3:1 (2:1). Србија је побово била бољи ривал, доминирала током већег дела сусрета, контролисала игру и на крају остварила победу.

-Лепа четири дана са јако талентованом генерацијом дечака – задовољан је виђеним Игор Матић, координатор млађих селекција ФСС који је претходних дана био задужен за рад и резултате пионирске репрезентације.- Све што смо радили током тренинга, они су то применили на утакмицама на један прави начин. Поносан сам на њих како су деловали ових дана, понашање, приступ, учинак, све је било на добром нивоу. Резултат нам није био у првом плану, али показали су и јак такмичарски дух. Морамо ову децу да изведемо на прави пут, то је обавеза свих нас који смо одговорни у систему Фудбалског савеза. Да будемо и прави педагози и прави тренери и селектори. И сигуран сам да ће из ове генерације играча многи од њих једног дана постати и А репрезентативци. То нам је свима циљ, наша заједничка мисија, да направимо играче за нашу најбољу репрезентацију. Квалитет није споран, много је талента у ногама ове деце и сигуран сам да ће једног дана постати прави играчи.

СТРЕЛЦИ: 1:0 М.Цветковић, 1:1 Џевахирић 10, 2:1 Манојловић 33, 3:1 Ђ.Цветковић 50. Стадион ФС Београда на Ади Циганлији. Судија: Никола Катић

СРБИЈА: Драшкић, Авдић (36. Павловић), Стојановић (56. Милосављевић), М.Цветковић (36. Мартиновић), Костић (56. Божичић), Максимовић (36. Младеновић), Булатовић (48. Стојковић), Рогановић (36. Ђ.Цветковић), Радосављевић (48. Бачанин), Перановић (36. Прокопијевић), Манојловић (56. Д.Јовановић).

БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА: Јуркас (59. Ћосић), Јовићевић (36. Краљевић), Ђукановић, Ибришимовић, Игнатков (65. Фочо), Мичић (65. Карић), Петровић (55. Шакота), Џевахирић (48. Месић), Косо (55. Васиљевић), Ћорић (65. Бешић), Савић (55. Карамехмедовић).