А селекција

СТЕВАН СТОЈАНОВИЋ, ДИРЕКТОР А РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ | ПАВЛОВИЋ ОДЛУЧУЈЕ ПОСЛЕ ЕВРОПСКОГ ПРВЕНСТВА

05.03.2024.

.Делегација Фудбалског савеза Србије коју је предводио директор А тима Стеван Стојановић била је претходног викенда у Минхену. Повод је био састанак са родитељима играча минхенског Бајерна Александра Павловића. Разговор на којем је присуствовао талентовани фудблер имао је једну централну и најважнију тему.

„Врло је важно да се нагласи да смо у контакту са Павловићем односно његовим родитељима неколико месеци. Интезивно смо разговарали и када су обавезе обе стране то дозволиле договорено је да се видимо у Минхену. Пре свега бих желео и Александру и његовим родитељима да захвалим на разумевању и издвојеном времену. Разговор је био обострано конструктиван и директан. Искрено верујем да су препознали најбољу намеру селектора Драгана Стојковића и одговорних људи за функционисање А тима да Александар на адекватан начин буде прикључен најбољој селекцији Србије. И нема сумње да га ми видимо у А тиму и план је био да буде позван у марту. Како нам је речено Александар не жели да донесе одлуку још, односно не до завршетка ЕУРО у Немачкој. Имамо апсолутно разумевања и схватање таквог приступа. Наставићемо да га пратимо, бићемо у контакту и видећемо шта ће бити епилог. Александру желимо много успеха у наставку сезоне уз наду да ће од јесени носити дрес Србије“, рекао је директор А тима Стеван Стојановић.

Photo: Bayern Munchen

Прве утакмице А тима Србије су на програму овог месеца. Пријатељски меч против Русије је у Москви 21. марта. Дуел са Кипром је четири дана касније у Ларнаки.