А селекција

СЕЛЕКТОР ЉУБИША ТУМБАКОВИЋ | УСПЕЛА ПРОВЕРА, УВЕК ЈЕ ДОБРО КАДА СЕ ПОБЕДИ (ВИДЕО)

10.10.2019.

Селектор Љубиша Тумбаковић сматра да је провера на пријатељској утакмици са Парагвајем успела. Првом човеку најбољег националног тима била је ово трећа утакмица и друга победа на клупи Орлова.

„Испунили смо циљ у октобарском окупљању, а то је да покушамо да направимо континуитет селектирања играча, као и да проверимо неке фудбалере које до сада нисмо видели. Мислим да је ова провера успела. Увек је добро када се победи, мада нисмо блистали. Увек може боље, али је доста играча из првог сазива било ван екипе. Ова утакмица је показала да на неке играче можемо да рачунамо“, оценио је Тумбаковић после меча у Крушевцу.

Селектор је истакао да иако је реч о пријатељској утакмици, која је дошла као загревање за дуел са Литванијом у понедељак у квалификацијама за Европско првенство, победа је увек важна.
„Било каква победа прави простор да се направи добра атмосфера. Кроз целу утакмицу играли смо на начин који би требало да буде наша препознатљивост. У Литванији ће бити много боље, морамо тамо да направимо добар резултат, да бисмо остали у такмичарском тонусу“, закључио је Тумбаковић.