А селекција

СЕЛЕКТОР ДРАГАН СТОЈКОВИЋ ПОСЛЕ МЕЧА СА БУГАРСКОМ | ВЕЛИКИ БОД ЗА НАС, ОДИГРАЛИ СМО ТРИ МЕЧА, ДВА НА СТРАНИ, ОСВОЈИЛИ СЕДАМ БОДОВА И МОЖЕМО ДА БУДЕМО ЗАДОВОЉНИ (ВИДЕО)

20.06.2023.

 

Сјајним голом Дарка Лазовића у последњим тренуцима меча, Србија је освојила важан бод у Разграду против Бугарске. Била је то правда за све виђено на терену, јер Србија је имала иницијативу током већег дела утакмице, много бољих прилика. Селектор Драган Стојковић је после меча истакао да је Србија освојила важан и велики бод у ситуацији када није могла да рачуна на тројицу стандардних нападача.

-Резултатом сам задовољнији, када се погледа резиме целе утакмице. За нас је ово велики бод, за Бугарску мали. Леп пројектил Лазовића за важан бод. Сигурно да смо желели да у игри будемо бољи, било је грешака у пасовима, Бугарима се отварале контре. То не би смело да се дешава. У сваком случају права квалификациона утакмица. Колико год да смо у пољу изгледали бољи и контролисали игру, имали смо проблењм у завршници. Разлоге знате, нисмо могли да рачунамо на тројицу нападача. Примљени гол? Увек када примите гол постоји могућност боље реакције, али мислим да је лопта погодила Максимовића. Било је мало шокантно, јер тек је почело друго полувреме. Направили смо измене, дошли смо до гола и великог бода за нас. За крај, била је одлична утакмица, понављам права квалификациона. На крају је најважнија табела и бодове које освајате. Одиграли смо три меча, два на страни и са освојених седам бодова можемо да будемо задовољни – јасан је селектор Драган Стојковић.