Вести

СЕЛЕКТОР ДРАГАН СТОЈКОВИЋ И ГОРАН ЂОРОВИЋ У МАДРИДУ НА МЕЧУ ХЕТАФЕ - БЕТИС

02.05.2022.

Пред нашим најбољим националним тимом налазе се јунске акције у Лиги нација и мечеви са Норвешком и Словенијом у Београду, односно дуели са Шведском и Словенијом у гостима, а у жељи да се што спремније дочека предстојеће окупљање, велике су активности стручног штаба на челу са селектором Драганом Стојковићем. Тим поводом први човек националног тима, у друштву једног од најближих сарадника из стручног штаба, Горана Ђоровића, боравио је у Мадриду где је посматрао дуел између Хетафеа и Бетиса. У тиму домаћег састава били су репрезентативци Стефан Митровић и Немања Максимовић.

„Било је заиста пријатно на стадиону Хетафеа, клуба коме се захваљујемо на добродошлици и гостопримству. Имали смо прилику да сретнемо бројне фудбалске пријатеље са којима смо се подсетили и евоцирали многе успомене и сећања на период наших сусрета. Један од таквих био је са господином Гордиљом Рафаелом, некадашњим играчем Реал Мадрида , а данас чланом управе Бетиса. Био је део екипе Реала која је изгубила у Београду од Црвене звезде 4:2 и одмах се сетио тог меча. Нису изостале ни честитке за пласман на Мундијал у Катару уз искрене жеље да на предстојећем Првенству света остваримо што бољи резултат“ рекао је Драган Стојковић.

Подсетимо да је минулог викенда у Амстердаму на мечу Ајакс – Цволе боравила делегација ФСС на челу са директором А селекције Стеваном Стојановићем,  а меч Бундес лиге у Дортмунду, између Борусије и Бохума, посматрао је Братислав Живковић, помоћник селектора Драгана Стојковића.