Вести

ЛЕПА УВЕРТИРА ПРЕД СКОРИ ОДЛАЗАК КАДЕТА НА ПРВЕНСТВО ЕВРОПЕ | ШКОЛА КОЈА РАЂА ШАМПИОНЕ ПОЖЕЛЕЛА СРБИЈИ УСПЕХ НА ПРЕДСТОЈЕЋИМ НАЈВЕЋИМ ТАКМИЧЕЊИМА

04.05.2022.

Кадетска репрезентација Србије (U17) остварила је велики успех и пласирала се на Првенство Европе које се од 16. маја до 1. јуна одржава у Израелу, а тим поводом деца Новог Сада и Основне школе „Соња Маринковић“, једне од десет најуспешнијих школа у Србији оцењених од стране ЕУ и УНИЦЕФА, укључили су се у акцију маркетинг – медија тима Савеза „Навијам за Србију“.

Школа која је изнедрила браћу Милинковић – Савић, Сергеја и Вању, али и Монику Селеш, Татјану Јечменицу, Слободана Медојевића и многе друге спортисте, угостила је  селектора кадетске репрезентације Радована Кривокапића, све у жељи да његовим „орлићима“ пожели успех на предстојећем Првенству Европе у Израелу. Прилика за лепо дружење, али и за поклоне који су искрено обрадовавали новосадске основце.

Директор Бранислав Давидовић, заједно са наставним кадром Петром Чубрилом, Сашом Филиповићем, Драганом Грлицом и Југаном Шибав, упознали су делегацију ФСС са многобројним активностима школе која слави 61. рођендан, као и разним пројектима и програмима („Корак по корак“) који школу сврставају међу најбољима у Србији.

-Велика захвалност Фудбалском савезу Србије што нам је омогућио један дан који ће деци сигурно остати у лепом сећању, а кадетској репрезентацији коју води наш суграђанин, Радован Кривокапић, наравно и „А“ репрезентацији Србије на челу са селектором Драганом Стојковићем, желимо много успеха на предстојећим такмичењима – рекао је дикетор Бранислав Давидовић.

Селектор кадетске репрезентације (U17) која је најпре у првој фази квалификација елиминисала Хрватску, затим у елит рунди и Словенију, Радован Кривокапић, одушевио је девојчице и дечаке поклонима, али и поруком…

-Децо, бавите се спортом, развијајте тело, али и свој интелект, учите и будите сваким даном бољи. Драго нам је да смо данас овде, драго нам је да чујемо ваш глас подршке. Сигуран сам да и међу вама има оних који ће једног дана бути узор неким новим генерацијама – измамио је велики аплауз селектор Радован Кривокапић.