Вести

УЕФА | САОПШТЕЊЕ ЗА НАВИЈАЧЕ

19.03.2020.

Поштовани навијачи,

Како је и објављено, УЕФА ЕУРО 2020 је одложен због ризика који ствара пандемија коронавируса. Иако смо разочарани овом вешћу као и многи од вас, донели смо овакву одлуку да бисмо заштитили здравље свих у фудбалу. УЕФА ЕУРО 2020 је требало да се одигра у 12 градова Европе од 12. јуна до 12. јула 2020. Одигравање турнира ове године би хиљаде навијача довело у ризик од заразе, као и непотребно оптеретило државне јавне службе држава укључених у организацију утакмица.

Нови датуми који су предложени су 11. јуни до 11. јула 2021. године, а то би требало да помогне завршетку свих националних такмичења ове сезоне, која су тренутно на паузи због ситуације коју је изазвао вирус COVID – 19.

УЕФА жели да купци улазница, као и остали клијенти пакета услуга знају да ће им, ако не буду могли да присуствују турниру 2021. године, номинална вредност улазница и пакета бити у потпуности рефундирана. У току наредних месец дана, даље информације о поступку рефундације ће бити јављене постојећим купцима улазница путем електронске поште и на веб страници euro2020.com/tickets.

У међувремену, сва наша такмичења и утакмице (укључујући и пријатељске утакмице) за клубове и националне репрезентације (жене и мушкарци) су обустављена до даљег. Баражи за УЕФА ЕУРО 2020 и међународне пријатељске утакмице, првобитно заказане за крај марта, играће се у термину предвиђеном за међународне сусрете почетком јуна, а у зависности од ситуације.

Наставићемо да вам достављамо најновије информације на нашој веб страници UEFA.com, и покушати да одговоримо на ваша питања, чим релевантне информације буду доступне. За све важне информације, можете очекивати да ћемо вас контактирати путем електронске поште.

А да бисте се забавили током ове непредвиђене паузе од фудбала, цео програм архива и нови садржај биће на УЕФА.тв.

Водите рачуна о себи,

Ваш УЕФА тим