Вести

ПРВА ЛИГА СРБИЈЕ | ФУДБАЛЕР СИНЂЕЛИЋА ВАСИЛИЈЕ ЂУРИЋ СТРЕЛАЦ НАЈЛЕПШЕГ ГОЛА У СЕПТЕМБРУ, ЛЕГЕНДАРНИ АС МОМЧИЛО "МОЦА" ВУКОТИЋ УРУЧИО НАГРАДУ ФСС (ВИДЕО)

24.10.2019.

Фудбалер Синђелића Василије Ђурић изабран је за стрелца најлепшег гола у протеклом месецу на теренима Прве лиге Србије. Његова мајсторија против Металца победила је у жестокој конкуренцији захваљујући гласовима тренера Уроша Калинића и публике на друштвеним мрежама ФСС. Специјални поклон, најбовији модел ручног сата, Ђурићу је уручио легендардни српски фудбалер Момчило Моца Вукотић.

„Велика је част бити лауреат у избору националног савеза, а још већа привилегија примити признање из рукву такве фудбалске величине каква је Моца Вукотић. Захваљујем се Урошу који је гласао за мене и слажем се са њим, била је контра нога, што комплетном утиску даје посебну тежину. Ово ми је свакако најлепши гол у досадашњој каријери. Надам се да ћу још који пут до краја сезоне бити у конкуренцији за Гол месеца. Сви који наступамо у Првој лиги одушевљени смо идејом, мислим да је ФСС једини у свету који награђује и стрелце из нижег ранга такмичења. Свака им част на томе“ – рекао је Василије Ђурић.