Вести

БЕОГРАДСКИ ФЕСТИВАЛ ФУДБАЛА | ЂОТАFREESTYLE, НОВИНАРИ И БАЛЕРИНЕ, ЖЕНСКА КАДЕТСКА СЕЛЕКЦИЈА СПАРИНГ ПАРТНЕР (ВИДЕО)

24.10.2019.

У склопу Фестивала фудбала на Тргу републике који организују ФСС и Град Београд , одиграна је ревијална утакмица у импровизованом, људском стоном фудбалу. Ривали су били  женска кадетска репрезентација Србије и новинари београдских медија. У игри препуној узбуђења и занимљивих ситуација, више успеха имале су наше фудбалерке које су славиле са 6:5 у првој и 3:1 у другој утакмици. Представници „седме силе“ (Курир, Мондо, Блиц, Спортски журнал, Меридијан и Тањуг) су стоички поднели пораз и заузврат добили позив да у посете СЦ ФСС у Старој Пазови да подрже наше кадеткиње у важној утакмици против Чешке (трећи меч првог круга квалификација за пласман на Првенство Европе) и да после тога остану на дружењу и коктелу.

У склопу Фестивала фудбала данас су наступиле и мале балерине из балетске школе „Леонеса“. Поред  балетских бравура, оне су београдској публици показале да се сналазе и са фудбалском лоптом, јер су на захтев водитеља програма Луке Тешановићча одиграле партију фудбала против својих вршњакиња из Школе фудбала „Кариока“.

А када поменете фудбалску лопту, прва асосцијација некима ће бити Меси или Роналдо, мало старијима Станковић, Видић или Милошевић, а многима и Џајић, Вукотић, Петровић…али ако питате млађе нараштаје, одмах ће вам рећи – Ђотааа! Или још јасније – Ђотаfreestyle! Никола Милошевић, звезда јутјуба и мађионичар с лоптом.