Провера омладинки: Србија играла, Словачка победила 1:2 (1:2)

06.03.2017.

СТРЕЛЦИ: Стадион: 0:1Панакова 20, 0:2 Мразикова 33, 1:2 Ивановић 35. СЦ ФСС у Старој Пазови. Гледалаца: око 200. Судија: Марина Вишњић. Помоћници: М.Милошевић, З. Пуношевац. Жути картони: Богорова, Мразикова (Словачка).
СРБИЈА: Ђапић, Бака (од 46. Брадић), Вучковић, Ђуричек, Кардовић, Пољак, Мишељић (од 55. Белован), Ивановић, Филиповић, Златановић (од 46. Ковачевић), Кнежевић.
СЛОВАЧКА: Резекова, Вагаска, Лукачова, Гмитерова, Лемешова, Богорова, Биеликова, Мразикова, Бочонова, Панакова, Жемберова.
Омладинска репрезентација Србије поражена је у првом од два меча са Словачком, у склопу припрема за последњу рунду квалификација за пласман на ЕП.
Девојке селектора Лидије Стојкановић биле су много бољи ривал, али изостала је боља реализација која је на крају кумовала коначном исходу. Просто је невероватно шта су све промашиле наше девојке,а с друге стране Словакиње су из неколико покушаја постигле два гола, други који се ретко виђа на фудбалским теренима. Могла је Србија и до изједначења са беле тачке, код резултата 1:2, али дефинитивно нисмо имали среће.
Женску омладинску репрезентацију Србије очекује последња рунда квалификација за пласман на Европско првенство које се одржава у Северној Ирској, а на турниру чији домаћин је Норвешка од 4. до 11. априла, изабранице селектора Лидије Стојкановић имаће за ривале још селекције Шведске и Италије.