Вести

ПРОЈЕКАТ ВРЕДАН БОГАТЕ ПРОШЛОСТИ | ЗВАНИЧНИ YOUTUBE КАНАЛ АРХИВЕ СУПЕР ЛИГЕ КАО ФЕНОМЕНАЛНА УВЕРТИРА ПРЕД НАСТАВАК ШАМПИОНАТА

04.02.2021.

Наредног викенда наставља се домаћи шампионат а представници Linglong  Супер лиге Србије потрудили су се да новим пројектом афирмишу и приближе елитно првенство љубитељима фудбала.

-Од данас сви поклоници српског фудбала могу посетити званични јутјуб канал Архиве Супер лиге Србије где могу пронаћи најзначајније моменте са утакмица елитног ранга од његовог формирања 2006. године. На овом каналу ће свакодневно бити презентоване бројне занимљивости које смо годинама прикупљали, атрактивни голови, потези који су се препричавали и још много тога значајног за историју Супер лиге Србије и клубова који су се такмичили – наводи се у сапштењу Заједнице клубова Супер и Прве лиге Србије.

YT Kanal: https://www.youtube.com/channel/UCuBe6p7a13vANGY-ULvUBEA/featured

Заједница фудбалских клубова Супер лиге и Прве лиге Србије започела је овај пројекат са жељом да истинске љубитеље српског фудбала подсети на све оне фантастичне моменте које смо сви заједно проживели, као и да млађим генерацијама, на њима најприхватљивији начин, приближи традицију овог такмичења. Све оно што је вредно и значајно треба сачувати од заборава, и због оних генерација које тек долазе.

Promo video: https://www.youtube.com/watch?v=3JgjOpciIPc