А селекција

ОРЛОВИ У ТОРИНУ, АЛЕКСАНДАР ПРИЈОВИЋ И МИЛОШ ВЕЉКОВИЋ: ЖЕЛИМО ДОБАР РЕЗУЛТАТ У ОБА МЕЧА

22.03.2018.

Најбоља репрезентација Србије отпутовала је у Италију где ће у петак, 23. марта од 20,30 на стадиону Торина да има прву од две провере пред мајско окупљање селекције за завршне припреме пред Светско првенство у Русији.Ривал је Мароко, такође учесник самита најбољих у Русији, а онда и Нигерија.
Непосредно пред полазак на располагању медијима био је Александар Пријовић,стрелац златног гола у ноћи када смо победом против Грузије оверили пласман на Светско првенство…
-Спремни смо за ове две утакмице, идемо да победимо, остваримо добар резултат и направимо лепу увертиру за оно што нас касније очекује – рекао је Александар Пријовић.- Ко ће да игра и буде стартер, питање је за селектора, а на нама играчима је да будемо спремни.

Нападач грчког Паока похвалио је атмосферу у репрезентацији, а слично размишља и „златни орлић“ Милош Вељковић, који жели да се наметне у наредним дуелима…
-Био сам повређен, опоравио сам се, одрадио и тренинг, тако да сам спреман – каже дефанзивац Вердера.- Сваки играч жели да игра, али одлука је само на селектору. Надамо се добром резултату у оба меча.
Селектор Младен Крстајић због повреда не може да рачуна на Вујадина Савића и Сергеја Милинковића – Савића, остали играчи су спремни.