Вести

ОРЛОВИ | ГОЛ И АСИСТЕНЦИЈА СЕРГЕЈА, БЛИСТАО РАЈКОВИЋ, ТАДИЋЕВ ГОЛ ЗА УТЕХУ, СТАРТЕРИ РИСТИЋ, КОСТИЋ, МЛАДЕНОВИЋ, МИЛИВОЈЕВИЋ, ЂУРИЧИЋ, ЛАЗОВИЋ

07.12.2020.

Скроман викенд наших репрезентативаца који је сјајном партијом обележио Сергеј Милинковић – Савић. Ас Лација предводио је свој тим до важне победе у гостима против Специје (2:1), феноменалним голом и асистенцијом. Блистао је и Предраг Рајковић у ремију Ремса против Нице (0:0), дефинитивно био најзаслужнији за освојени бод.

На Острву је добро издање приказао Лука Миливојевић у победи Кристал Паласа у Бирмингему (5:1) против ВБА. Филип Ђуричић је са Сасуолом изборио бод на Олимпику (0:0) у дуелу са Ромом, исто као Дарко Лазовић са Вероном у мечу са Каљаријем (1:1). Михаило Ристић је водио битку са нападачима „светаца“, а ПСЖ је славио у Монпељеу (3:1). Филип Костић је био сасвим солидан у ремију Ајнтрахта са Борусијом из Дортмунда (1:1), а стандардно добру форму потврдио је Филип Младеновић у новој победи Легије, сада против Лехије (2:0). У Холандији је виђено оно што се заиста ретко догађа, пораз Ајакса, а да чудо буде веће, све се десило у Амстердаму. Славио је Твенте (2:1), а гол утехе за „копљанике“ постигао је Душан Тадић.