Омладинке убедљиве у провери против Румунки 3:1(2:1)

08.08.2017.

СТРЕЛЦИ: 0:1 Геред 3, 1:1 Ивановић 22, 2:1 Фрајтовић 40, 3:1 Буркерт 72. Стадион: СЦ ФСС у Старој Пазови. Судија: Јелена Међедовић.Помоћнице: А.Стојанац, И. Јовановић.
СРБИЈА: Ђапић, Вучковић, Трбојевић, Мостарац, Кардовић, Плавшић, Савановић, Ивановић, Фрајтовић, Миладиновић, Шћепановић.Играле су још: Бака, Цетиња, Јосић, Кричак, Буркерт, Кнежевић.
РУМУНИЈА:Дарле, Попа, Геред, Борош, Кокиуба, Петер, Лрал, Замфир, Сфиеа, Думитру.Играле су још: Раику, Хасна,Димулеску, Грецу, Пипереа, Предои.
У првој од две провере против вршњакиња из Румуније, наше омладинке су биле боље и славиле заслужено са 3:1(2:1). Изабранице Лидије Стојкановић су биле боље током меча, а Румунке су своје најбоље тренутке имале у уводним минутима када су неочекивано дошле у вођство. Ствари су ипак брзо дошле на своје место. Прво Миљана Ивановић, а затим и Анђела Фрајтовић потрудиле су се да наше девојке оду са минималном предношћу на одмор. У наставку поново донимација Србије, изостала је тада боља реализација, али Теодора Буркерт је успела да победу Србије учини убедљивијом.
Наредни дуел истих селекција на програму је у четвртак од 10,00 у Спортском центру ФСС у Старој Пазови.