Међународни борд одао признање ФСС и Судијском одељењу Савеза

09.08.2017.

На адресу Фудбалског савеза Србије и Судијског одељења ФСС стигла је честитка Међународног борда, тела које се стара о Правилима игре и једино је задужено за промене И измене Правила игре.
Међународни борд је последњих неколио година донео низ значајних измена везаних за Правила игре, откако је на место техничког директора постављен прослављени енглески судија Дејвид Илари.
Захваљујући Фудбалском савезу Србије, брзој и студиозној припреми Правила игре, која су ступила на снагу 1. јуна 2017. Лукас Бруд, секретар Међународног борда истакао је чињеницу да је Фудбалски савез Србије применио све графичке и техничке стандарде која користи Међународни борд приликом објављивања књиге Правила игре.
Судијама Супер и Прве лиге Србија нова Правила игре су дистрибуирана на њиховим семинарима, а у наредним данима Правила ће добити судије Српских лига, као и судије Супер И Прве лиге за жене. Уједно клубови Супер и Прве лиге Србија су у првој пловини јула обавештени о свим променама које ће важити у новој сезони.