Инструктори

Омладинке и кадеткиње на окупу у склопу Зимског кампа,Стојкановић и Станојевић на терену са девојкама

03.01.2017.

У првим данима 2017. године почеле су активности и у женском фудбалу. Нова генерација кадетске селекције (годиште 2000/01/02.) окупила се 3. јануара у Спортском центру ФСС у Старој Пазови у склопу Зимског кампа који ће да траје до 8. јануара. На списку селектора Сузане Станојевић налази се 25 играчица које имају право наступа у новом циклусу квалификација за сезону 2017/18. С обзиром да су се кадеткиње пласирале у други круг квалификација за Европско првенство у Чешкој, за турнир који се игра у Србији од 13. до 18. марта (ривали Шкотска, Мађарска и Република Ирска), до почетка тих квалификација девојке ће се поново окупити од 9. до 12. фебруара, а планиране су и две утакмице против Босне и Херцеговине у Зеници, 24. и 26.фебруара.

У Спортском центру ФСС бораве и тренирају:голмани Јована Петровић (Напредак), Татјана Перенчевић (Напредак), Кјара Савић (Немачка), затим Тамара Николић (Машинац), Милица Денда (Војводина), Тијана Јосић (Напредак), Маја Ћирић (Машинац), Анђела Крстић (Црвена звезда), Јована Цветковић (Црвена звезда), Николина Батинић (Слога), Јована Максић (Војводина), Мирјана Пенић (Војводина), Ксенија Радуловић (Машинац),Емилија Живковић (Црвена звезда), Јелена Раичевић (Напредак), Агата Цветковић (Машинац), Невена Гојак (Слога), Ксенија Павловић (Црвена звезда), Милица Булатовић (Крстарица), Јована Вучићевић (Напредак), Анита Шерко (Сивац), Николина Плавшић (Војводина), Лана Чолић (Слога), Ана Барјактаровић (Црвена звезда) и Наталија Дробњак (Спартак).
У стручном штабу кадетске селекције поред селектора Сузане Станојевић, налазе се тренери Васа Орловић, Марија Стојковић, Драган Рађен и Данијела Станојевић (голмани). Лекар је Јасмина Спасојевић, а физиотерапеут Ивана Чолић. Секретар је Мирела Белужић.

И селектор омладинки Лидија Стојкановић окупила је своје девојке трећег дана Нове године. Наше девојке рођене 1998. и млађе оствариле су феноменалан резултат (девет бодова из три меча на турниру у Албанији) у првом кругу квалификација за пласман на омладинско Првенство Европе које се одржава у Северној Ирској од 2. до 14. августа идуће године. Већ од 5. до 10. априла 2017. изабранице селектора Лидије Стојкановић имају одлучујуће мечеве за пласман на континентално такмичење, а ривали су нам Шведска, Италија и Норвешка. У марту (6.-8.) ће наше девојке имати две провере против Словачке, а како би што спремније дочекале све ове утакмице, селектор Лидија Стојкановић окупила је најбоље играчице у оквиру зимског кампа.
На припрема су голмани Тања Ђапић (Војводина), Дајана Михајловић (Полет) и Сара Цетиња (Спартак), играчице Дуња Мостарац (Спартак), Милана Голубовић (Спартак), Марина Брадић (Напредак), Исидора Вучковић (Машинац Трејс ПЗП), Милана Кнежевић (Металманија), Јована Миладиновић (Црвена звезда), Тијана Ђуричек (Црвена звезда), Александра Златановић (Машинац Трејс ПЗП), Викторија Мишељић (Машинац Трејс ПЗП), Ивана Трбојевић (Војводина), Анђела Кричак (Напредак), Тијана Филиповић (Спартак), Сара Савановић (Војводина), Невена Мичић (Рад), Аида Кардовић (Вајнберг 67, Немачка), Алина Бака (Спартак), Алегра Пољак (Спартак), Анђела Фрајтовић (Спартак), Марија Ковачевић (Војводина), Јована Агбаба (Црвена звезда), Жељка Белован (Обилић) и Миљана Ивановић (Слога Раднички).
У раду кампа поред селектора Лидије Стојкановић, учествују и селектор „А“ репрезентације Горан Сретеновић, тренери Тамара Јовановић, Сандра Стефановић и Душан Јанковић који је задужен за голмане. Медицински тим чине Марина Миљковић (лекар) и Душица Баћић (физиотерапеут). Секретар је Душан Гелић.