Media

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА МЕДИЈЕ

20.03.2022.

Поштовани,

У понедељак, 21. марта А и млада фудбалске репрезентације Србије почињу са припремама за предстојеће утакмице. Што се тиче медијских активности распоред је следећи:

А тим

Онлине конференција за медије, почетак 13.00, учесници репрезентативци Стефан Митровић и Урош Спајић, питања можете послати између 10 и 11 часова на мејл [email protected], директан пренос обезбеђен је на YоуТубе каналу Фудбалског савеза Србије .

Тренинг је на терену број 1 у СЦ ФСС од 17.30, отворен је првих 15 минута за медије.

Млада репрезентације

Изјаве ће обезбедити Фудбалски савез Србије, тренинг је од 17 сати на стадиону Вождовца, такође отворен првих 15 минута за медије

СИСТЕМ АКРЕДИТОВАЊА – МЛАДА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА

Систем акредитовања за утакмице младе репрезентације у квалификацијама за ЕП (против Северне Македоније, стадион Вождовца 24. март, 17 часова и против Јерменије, стадион ТСЦ-а, 16 часова, обе утакмице директно преноси ТВ Арена спорт) биће отворен од сутра – 12 часова. За утакмицу против Северне Македоније затвара се 23. марта (12 часова), а за утакмицу против ТСЦ-а 28. марта (12. часова).

Приликом захтева молим вас да са валидне мејл адресе пошаљете име и презиме извештача, позицију на стадиону, као и важећу новинарску акредитацију. Захтеве можете послати на мејл [email protected].

Акредитације за обе утакмице делићемо на стадиону – улазак за медије (Северна Македонија од 15 часова до почетка утакмице, Јерменија од 14 часова до почетка утакмице).

Подсећамо да ексклузивно право на снимање утакмица има ТВ Арена спорт, тако да снимање мечева није дозвољено. За дозволу је потребно контактирати ТВ Арена спорт. По завршетку мечева изјаве ће обезбедити ФС Србије.

Додатне информације у вези са медијским активностима младе репрезентације можете добити на телефон, +381 64 818 00 56, Никола Плавшић.

У случају било каквих промена у односу на све наведено бићете благовремено обавештени.

Срдачан поздрав