Вести

НОВИ РАДНИ ВИКЕНД, ДЕЛЕГАЦИЈА ФСС У АМСТЕРДАМУ, ПОСЕТА И ДОРТМУНДУ | ТАДИЋЕВА РАКЕТА ЗА АПЛАУЗ СТЕВАНА СТОЈАНОВИЋА

30.04.2022.

Ајакс наставља свој пут до новог наслова најбоље екипе у Холандији, а све по нотама Душана Тадића. Испалио је капитен Орлова праву ракету у мечу са Цволеом и тако најавио тријумф (3:0) који је приближио „копљанике“ шампионском прстену. Спектакуларан гол из ложе стадиона у Амстердаму, аплаузом је испратила и делегација ФСС на челу са директором „А“ репрезентације Стеваном Стојановићем.

После меча капитен Орлова разговарао је са директором најбољег националног тима Србије који је био у друштву тим менаџера „А“ селекције Немање Филиповића. Тема наравно много, а фокус је био на предстојећим јунским акцијама и мечевима у Лиги нације.

Активан радни викенд ван Србије имао је и Братислав Живковић, један од тренера у стручном штабу селектора Драгана Стојковића. Он је испратио  утакмицу немачког шампионата у Дортмунду, где је домаћа Борусија изгубила од Бохума (3:4).

Репрезентацију Србије у јуну очекују утакмице у Лиги нација против Норвешке и Словеније у Београду, односно Шведске и Словеније у гостима.