Вести

НАВИЈАЈ ЗА СРБИЈУ | "ОРЛИЋИ" И БИВШИ АСОВИ ПАРТИЗАНА И ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ ИЗАЗВАЛИ ОДУШЕВЉЕЊЕ У НИШУ ПРЕД ВАЖАН ДУЕЛ СРБИЈЕ СА РУСИЈОМ НА "ЧАИРУ"

18.11.2019.

Млади репрезентативци Србије браћа Иван и Лука Илић, Лазар Павловић и Ранко Веселиновић, у друштву легенди Црвене звезде и Партизана Ненада Милијаша и Саше Илића који су сада у стручном штабу Илије Столице, посетили су у понедељак пре подне две Основне школе у Нишу и изазвали одушевљење ђака. Клинци су скандирали имена својих идола и искористили јединствену прилику да се фотографишу и добију аутограм.

„Желим да вас поздравим испред Фудбалског савеза Србије и да вас позовем да нас у уторак подржите на утакмици против Русије. Често сам као играч Партизана гостовао на Чаиру и знам да нишка публика уме да створи фантастичну атмоферу. Управо нам такав амбијент треба у уторак увече, јер нас очекује најтеже искушење у овим квалификацијама. Сви сте заиста преслатки и осећамо се привилеговано што смо добили прилику да вам улепшамо овај школски час“ – рекао је Саша Илић и након тога уручио дрес репрезентације Србије са својим бројем „22“ директорки ОШ „Стефан Немања“ Александри Пројовић.

 

„Видим да овде има много звездаша и партизановаца, драго ми је што пуно вас навија и за Раднички, али нас су као клинце учили да је репрезентација своје земље светиња и да увек треба да дишемо као један када игра Србија. Припремили смо вам улазнице за дуел са Русијом и надам се да ћете имати прилику да се радујете важној победи наших момака“ – рекао је Ненад Милијаш раздраганој деци у ОШ „Коле Рашић“.

Док је млади ас Партизана Лазар Павловић са својим другаром из Војводине Ранком Веселиновићем стрпљиво делио аутограме, браћа Илић су пуни импресија говорили о својим ђачким данима у Нишу и присећали се анегдота из школске клупе.|