А селекција

МЛАДЕН КРСТАЈИЋ:НЕДОСТАЈАЛО МИРНОЋЕ, УТАКМИЦА НАМ ЈЕ ПОКАЗАЛА ШТА И КАКО УБУДУЋЕ

24.03.2018.

Младен Крстајић
-Честитао бих Мароку на победи. Нама је недостајало више мирноће у игри, имали смо лоших пасова само из разлога што смо хтели да одиграмо пре него што је то ситуација захтевала. Имали смо доста акција које смо морали да завршимо ударцем на гол, поготово у првом полувремену а онда су се дешавале контре.Имали смо и прекиде, добре ситуације које нисмо искористили. Сада нам остаје да све добро изанализирамо, опоравимо се и окренемо Нигерији. Честитао бих момцима на фер и коректном понашању, ангажованости, чека нас сада Нигерија, а ова утакмица нам је показала шта и како убудуће.
Душан Тадић
-Нисмо заслужили да изгубимо утакмицу, безвезе смо примили голове. Пенал није постојао. И други гол…Имали смо неке ситуације које смо морали боље да решимо када смо им одузели лопту на њиховој половини. Уигравамо се, другачији је систем. Драго ми је и због јубилеја, није мала бројка, жао ми је што није и бољи резултат, али идемо даље, уигравамо се за оно што нас чека у Русији.
Адем Љајић
-Тврда утакмица, играли смо добро, а они су из две шансе дали два гола на неке наше грешке. Из контри. Имали смо неколико шанси, али сада не треба туговати, главу горе, ово су пријатељске утакмице, окрећемо се Нигерији како би одрадили то најбоље што можемо.