У 19

Мини припреме омладинске селекције пред завршни круг квалификација за ЕП, Милош Велебит позвао 22 играча

12.03.2018.

Омладинску репрезентацију Србије очекује завршни круг квалификација за пласман на Европско првенство које се одржава у Финској, а после две недавне провере против Бугарске (победа 1:0, пораз 1:4), селектор Милош Велебит окупиће од 13. до 15. марта кандидате за дуеле који ову генерацију (1999.) очекују у Румунији од 21. до 27. марта. Ривали „орлићима“ на путу до завршнице континенталног такмичења биће Румунија, Шведска и Украјина.
-Ни сада нисмо могли да рачунамо на све играче, јер у среду се играју куп утакмице – рекао је селектор Милош Велебит. – У плану је да одрадимо два тренинга и један меч затвореног типа који би нам послужио као тактичка припрема за први меч са Румунијом.
Србија неће бити комплетна за премијерни меч…
-Због парних картона не можемо да рачунамо на голмана Поповића, односно Влалукина и Луку Илића. Видећемо и каква је ситуација око Луке Илића, да ли ће бити са омладинском или младом репрезентацијом. Коначан списак броји 20 играча и он ће бити познат непосредно пред пут – рекао је Милош Велебит.
На мини припремама у СЦ ФСС у Старој Пазови биће голмани Владан Ђекић (Интер) и Милош Чупић (ОФК Београд), играчи Ранко Веселиновић (Војводина), Страхиња Бошњак (Партизан), Ранко Јокић (Црвена звезда), Михајло Иванчевић (Бродарац), Младен Деветак (Војводина), Огњен Митровић (Бродарац), Стефан Величковић (Чукарички), Јован Влалукин (Телеоптик), Лазар Којић (Фортуна), Милош Зличић (Војводина), Његош Петровић (Рад), Немања Матијевић (Спратак), Вељко Николић (Графичар), Игор Максимовић (Вождовац), Страхиња Јовановић (Партизан), Југ Станојев (Графичар), Кристијан Живковић (Војводина), Давид Дунђерски (Спартак), Дејан Јовељић (Црвена звезда), Филип Ступаревић (Вождовац).