А селекција

КАТАР 2022 | НИКОЛА МИЛЕНКОВИЋ И ДАРКО ЛАЗОВИЋ "БРАЗИЛ ЈЕ ФАВОРИТ ЗА ОСВАЈАЊЕ ПРВЕНСТВА, ВЕРУЈЕМО ДА МОЖЕМО ОСТВАРИТИ ПОЗИТИВАН РЕЗУЛТАТ", ТРЕНИНГ (ВИДЕО)

21.11.2022.

Пред Србијом је премијерни меч са Бразилом на Првенству света у Катару, а на данашњој конференцији за медије на питања бројних новинара одговарали су Никола Миленковић и Данко Лазовић.

„Сигурно да је Бразил фаворит не само за прво место у групи, него и за освајање шампионата, али ми верујемо у себе, квалитет који поседујемо и фокусирани смо пре свега на наш учинак. Они имају сјајне играче на свим позицијама, не прети опасност само од Нејмара, али поновићу, гледамо себе. Све поштујемо, сваког ривала, али верујемо да нашом организацијом игре, одговорним, дисциплинованим приступом, идејом и квалитетом сваког појединца, можемо остварити позитиван резултат. Мени је ово друго првенство, четири године сам старији, искуснији, много зрелији, што је природно. Прошли пут смо изгубили од Бразила, није било пријатно, али сада су сасвим друге околности, амбијент. Примарни циљ је да прођемо групу, зато размишљамо само од меча до меча“ рекао је Никола Миленковић.

Дарко Лазовић је дебитант на Првенству света…

„Сваки играч сања да буде учесник једног оваквог такмичења, мени се сан остварио у овим годинама. И осећам се поносно. Шта очекујем? Гледамо себе, верујемо у себе. Све поштујемо, али себи смо најважнији. Знамо колико можемо и шта хоћемо. Желимо да народ у Србији учинимо и срећним и поносним. Бразил? По многима су главни фаворити за наслов најбоље селекције на свету. Имају одличан индивидуални квалитет, али имају и мана које желимо да искористимо. Поштујемо их наравно, али поновићу, ми гледамо прво себе, онда и противника“ јасан је Дарко Лазовић.

Целу конференцију за медије можете погледати  на званичном јутјуб каналу Фудбалског савеза Србије.