КМФ СОЛУНАЦ (Барајево) КМФ ЛОЗНИЦА-ГРАД 2018 (Лозница)

1
7
Полувреме: 0 - 3
1. коло
15.02.2023. 18:30
Стадион: СЦ Раковица, Београд
Гледалаца:
Главни судија: Далибор Станковић, Главни судија: Марко Мартиновић, Главни судија: Ђорђе Нинић, Делегат: Милош Лазаревић, Посматрач: Божидар Нинчић
КМФ СОЛУНАЦ
Александар Марковић 1
63'
Александар Петковић 5
63'
Урош Васић 17
Срећко Јеремић 21
Никола Петковић 30
КМФ ЛОЗНИЦА-ГРАД 2018
Петар Николић 22
54'
Ђорђе Ракић 8
Младен Коцић 10
14'
Едуардо Таборда дос Сантос 21
60'
Даниел Маринхо де Соуза 23
Резервни играчи
КМФ СОЛУНАЦ
Немања Анђелић 99
Гордан Николић 2
Милош Милојевић 3
Александар Радовановић 4
Игор Миловановић 8
Немања Мирковић 9
Јован Миловановић 10
Момир Марковић 22
Вељко Илић 97
КМФ ЛОЗНИЦА-ГРАД 2018
Урош Јовановић 1
Јаков Вулић 34
Марко Перић 2
Верољуб Вукадиновић 4
14'
59'
62'
Александар Ристановић 7
13'
Стојан Миловац 9
56'
4'
Александар Павловић 12
Дамјан Ђорђић 13