СУ РАДНИЧКИ 2010 (Ниш) СУМФ Сопот (Сопот)

5
2
Полувреме: 3 - 1
11. коло
23.11.2019. 18:30
Стадион: хала ОШ Мика Антић, Ниш
Гледалаца:
Главни судија: Братислав Динић, Главни судија: Страхиња Радовић, Главни судија: Милош Грујић, Делегат: Небојша Ристић
СУ РАДНИЧКИ 2010
СУМФ Сопот (Сопот)
Резервни играчи
СУ РАДНИЧКИ 2010
СУМФ Сопот (Сопот)