СУ РАДНИЧКИ 2010 (Ниш) СУМФ Сопот (Сопот)

5
2
Полувреме: 3 - 1
11. коло
23.11.2019. 18:30
Стадион: хала ОШ Мика Антић, Ниш
Гледалаца:
Делегат: Небојша Ристић, Главни судија: Братислав Динић, Главни судија: Страхиња Радовић, Главни судија: Милош Грујић
СУ РАДНИЧКИ 2010 (Ниш)
СУМФ Сопот (Сопот)
Резервни играчи
СУ РАДНИЧКИ 2010 (Ниш)
СУМФ Сопот (Сопот)