КМФ ЗЕМУН САМО ПРАВО (Београд) КМФ ЦРВЕНА ЗВЕЗДА (Београд)

2
6
Полувреме: 1 - 3
2. коло
27.09.2019. 20:00
Стадион: КСЦ Пинки, Земун
Гледалаца:
Главни судија: Петар Радојчић, Главни судија: Драгутин Божовић, Главни судија: Владан Ђермановић, Делегат: Сеад Чочић
КМФ ЗЕМУН САМО ПРАВО
КМФ ЦРВЕНА ЗВЕЗДА
Резервни играчи
КМФ ЗЕМУН САМО ПРАВО
КМФ ЦРВЕНА ЗВЕЗДА