Футсал селекција отпутовала у Чешку на први бараж меч за пласман на ЕП у Словенији

10.09.2017.

Футсал репрезентација Србије отпутовала је данас у Чешку где је у уторак, 12. септембра у Хомутову, очекује први бараж меч за пласман на УЕФА Футсал ЕУРО које се идуће године одржава у Словенији од 30. јануара до 10. фебруара.
Селектор Горан Иванчић за овај двомеч са Чесима рачуна на голмане Миодрага Аксентијевића и Немању Момчиловића, односно играче Младена Коцића, Милоша Симића, Владимира Милосавца, Дениса Рамића, Предрага Јовановића, Слободана Рајчевића, Марка Перића, Стефана Ракића, Андрију Станковића, Драгана Томића, Марка Пршића и Стефана Крстића.

У стручном штабу селектору Горану Иванчићу помагаће тренери Војкан Вукмировић и Бојан Антонић, доктор Александар Ристановић, физиотерапеут Драган Ристовић, тим менаџер Немања Николић и економ Ненад Драгаш.


Саиграчима из репрезентације у Чешкој у Хомутову ће се прикључити Младен Коцић и Миодраг Аксентијевић који су имали обавезе са својим клубом, руским Тјуменом, а сви остали изабраници селектора Горана Иванчића били су од 4. септембра на окупу како би се што боље припремили за прво од два искушења на путу до завршнице континенталногтакмичења у Словенији.
-Фудбалски савез је учинио све да веома добро одрадимо мини припреме и могу да кажем да спремно идемо у Чешку са јасним циљем да на крају остваримо наше амбиције – рекао је непосредно пред полазак, селектор Горан Иванчић.- Спреман је и Марко Перић који је три дана осећао повреду, али одрадио је последњи тренинг и биће спреман за оно што нас очекује у Чешкој. Добро смо упознати са квалитетом нашег ривала и уверен сам да уколико ми будемо на висини задатка, онда ће Србија поново бити међу најбољим селекцијама Европе на футсал самиту у Словенији.