Вести

ФУТСАЛ "А" СЕЛЕКЦИЈА | ГОРАН ИВАНЧИЋ САОПШТИО СПИСАК ИГРАЧА ЗА ДВЕ ПОСЛЕДЊЕ ПРОВЕРЕ УОЧИ АПРИЛСКИХ БАРАЖ МЕЧЕВА СА ФИНСКОМ

06.03.2020.

Селектор футсал „А“ репрезентације Србије, Горан Иванчић, саопштио је списак играча за мини припреме у Суботици и две пријатељске утакмице Мађарска – Србија, које ће се одиграти 13.и 14.марта у Будимпешти. Ово ће бити две последње провере наше футсал „А „селекције уочи априлских бараж мечева за пласман на Првенство света са Финском, а с обзиром да није званични ФИФА термин, селектор не може  да рачуна на већину играча из иностранства, па се Иванчић одлучио да позове све најбоље играче из домаће лиге, плус тројицу интернационалаца из Мађарске.

На списку Горана Иванчића се налазе: голмани Миљан Радмановић (Црвена звезда), Јаков Вулић (Црвена звезда), играчи Нинослав Алексић (Нови Пазар), Давор Поповић (Црвена звезда), Страхиња Петров (Црвена звезда), Денис Рамић (Калча, Ниш), Андреја Стојчевски (Црвена звезда), Милош Симић (Халадаш, Мађарска), Лазар Маринковић (Црвена звезда), Стефан Алексић (ФОН, Београд), Павле Пешић (ФОН, Београд), Лазар Милосављевић (Весзпрем, Мађарска), Александар Гавриловић (Кечкемет, Мађарска), Никола Лекић (Винтерспорт, Ниш).

Селекција се окупља у уторак 10.марта када одлази за Суботицу где ће одрадити три тренинга, а потом у четвртак 12.априла одлази у Мађарску.

Утакмице се играју у Будимпешти, у петак 13.марта од 18.00 и дан касније од 13.00 у Спортској Хали “Амалија Штербински” у Будимпешти.