ФУТСАЛ „А“ КВАЛИФИКАЦИЈЕ ЗА ЕП | СРБИЈА СИЛНА КАДА ЈЕ НАЈВАЖНИЈЕ, ОРЛОВИ УБЕДЉИВИ У СКОПЉУ И САДА СУ КОРАК БЛИЖЕ ПРВЕНСТВУ ЕВРОПЕ (ВИДЕО)

09.03.2021.

Најбољи када је најважније. Футсал репрезентација Србије славила је у Скопљу – 6:1 (4:1) против Северне Македоније и сада се налази корак ближе пласману на Првенство Европе.

СТРЕЛЦИ: 1:0 Исмаили 9:15, 1:1 Пршић (пенал) 9:31, 1:2 Петровић (аг) 12:34, 1:3 Петров 14:10, 1:4 Лазаревић 15:01, 1:5 Томић 29:31, 1:6 Ракић 25:34. Дворана у Скопљу.

СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА: Петровски, Леовски, Мицевски, Ранготов, Петровић. Петровски, Ибиши, Исмаили, Крстевски, Агуши, Сулејман, Арсовски, Рамадан, Сефери.

СРБИЈА: Момчиловић, Ракић, Томић, Пршић, Петров. Вулић, Алексић, Поповић, Рамић, Лазаревић, Симић, Стојковић, Милосављевић.

Била је ово ноћ изабраника Горана Иванчића, издање на које су нас навикли Симић и другови у многим важним сусретима. А меч у Скопљу имао је огромну важност, јер ваљало је после нешто лошијег старта у квалификацијама за Првенство Европе, ухватити нови ритам и бити оно што јесмо у футсалу, сила! Демонстрирали су то наши момци током целог меча, посебно у првом делу када је утакмица практично била решена. И поред чињенице да је домаћин голом Исмаилија себи дао лажну наду, Пршић је из казненог ударца поравнао резултат, а онда је уследила рафална паљба, аутогол Петровића, односно реализације Петрова и Лазаревића. Ствари су биле под контролом и у наставку, а Томић и Ракић су само потврдили да је Србија поново на правом путу.