А селекција

ФСС ИНТЕРВЈУ | ФИЛИП ЂУРИЧИЋ (ВИДЕО)

11.11.2019.

Повратник у најбољи национални тим Филип Ђуричић у интервју за сајт Фудбалског савеза Србије  говорио је о значају пласмана Орлова на Првенство Европе, емоцијама које долазе са позивом у репрезентацију, о томе колико му је све недостајало…

„Видим ова два кадра са Мундијала у Русији који сада красе зидове прес сале у Старој Пазови и по изразима лица играча схватам колико је битно да се репрезентација Србије пласира на свако велико такмичење. Нема те емоције која може да се пореди са играњем за своју земљу на завршном турниру Европског и Светског првенства. Морамо да победимо Луксембург и Украјину и да верујемо у чудо. Нада последња умире, дешавале су се и чудније ствари, зашто и Португал не би могао да киксне на једној од наредне две утакмице“.
„Практично сам проходао у дресу репрезентације. Овде сам од своје 13. године. Много ми је све ово у Старој Пазови недостајало у протекле три године. Са многим од ових момака се познајем још из пионирских дана. Одиграо сам одлично последњих пет-шест утакмица за Сасуоло и овај позив селектора схватам као најбољу сатисфакцију за уложени труд“.

Цео интервју можете погледати на нашем youtube каналу.