Media

АКРЕДИТОВАЊЕ ЗА УТАКМИЦУ ЖЕНСКИХ „А” РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА СРБИЈЕ И С. МАКЕДОНИЈЕ У ЛАЗАРЕВЦУ

03.03.2020.

 

Женска „A” репрезентација Србије у петак, 6. марта, наставља квалификације за пласман на Европско првенство. Наше девојке ће од 18 часова на стадиону ФК Колубара у Лазаревцу угостити селекцију Северне Македоније.

Систем акредитовања за медије биће отворен од 3. до 5. марта (до 20 часова). Утакмицу директно преноси телевизија Арена спорт.

Како бисте аплицирали за акредитацију неопходно је следеће:
Захтев мора да садржи име и презиме извештача и функцију извештача (репортер, фоторепортер, сниматељ), потврду о запослењу на меморандуму фирме, као и копију валидне новинарске легитимације.

Фудбалски савез Србије задржава право да утврди коначан број издатих акредитација у складу са расположивим капацитетом и следећим приоритетима:

– Медијски партнери ФСС
– Спортске редакције, односно медији
– Остали информативни медији, у складу са тиражом и утицајем на медијском тржишту

Ваше захтеве можете слати на мејл [email protected] и још једном вас молим да се придржавате наведених временских рокова, у супротном неће вам бити издата акредитација. Свака злоупотреба биће санкционисана одузимањем права на акредитовање и пријавом у УЕФА. Контрола ће бити обављена на улазу.

Информацију о томе да ли је одобрена акредитација можете добити позивом на број +38164 818 0139.

Улаз на стадион биће омогућен само уз поседовање следећих документа: акредитације и валидне новинарске легитимације. За идентификацију ће важити легитимације издате од следећих удружења: УСН Србије, Удружење новинара Србије, НДНВ, АИПС, НУНС.

Акредитације ће се издавати на стадиону ФК Колубара два сата пре почетка сусрета.