Media

АКРЕДИТОВАЊЕ ЗА УТАКМИЦЕ А ТИМА, СРБИЈА – ПАРАГВАЈ (МУШКАРЦИ) И СРБИЈА – АУСТРИЈА (ЖЕНЕ)

04.10.2019.

Систем акредитовања за пријатељску утакмицу мушких А репрезентација Србије против Парагваја (10. октобар, Крушевац, стадион “Младост” – 20.45, право преноса ТВ Спорт клуб) биће отворен од петка 4. октобра до среде 9. октобра, док ће за утакмицу женских репрезентација Србије и Аустрије у квалификацијама за ЕП (8. октобра, Ниш, стадион “Чаир” – 18.00, право преноса ТВ Арена спорт) такође бити отворен од петка 4. октобра па до понедељка 7. октобра.

Неопходно је следеће:
Захтев мора да садржи име и презиме извештача и позицију на стадиону са које ће извештавати (принт и електронски медији за новинарску ложу, фоторепортери за позицију на терену, радио извештачи за њима одређене позиције и телевизијске куће, које нису носиоци ТВ права и које, подсећамо, немају право снимања утакмице „А“ мушке репрезентације у квалификацијама за Европско првенство као и за предстојећу пријатељску утакмицу, исто правило важи и за наредну утакмицу женске репрезентације у квалификацијама за Европско првенство, у случају да имате одређених захтева молимо вас да контактирате телевизије Спорт клуб односно Арену спорт).
Фудбалски савез Србије задржава право да утврди коначан број издатих акредитација у складу са расположивим капацитетом и следећим приоритетима:
1. Медијски партнери ФСС
2. Спортске редакције, односно медији
3. Остали информативни медији, у складу са тиражом и утицајем на медијском тржишту
Ваше захтеве можете слати на мејл [email protected] и још једном вас молимо да се придржавате наведених временских рокова, у супротном неће вам бити издата акредитација. Свака злоупотреба биће санкционисана одузимањем права на акредитовање и пријавом у УЕФА. Контрола ће бити обављена на улазу.
Информацију о томе да ли је одобрена акредитација можете добити позивом на број +38164 818 0139.

Улаз на стадион биће омогућен само уз поседовање следећих документа: акредитације и валидне новинарске легитимације. За идентификацију ће важити легитимације издате од следећих удружења: УСН Србије, Удружење новинара Србије, НДНВ, АИПС, НУНС.

Акредитације за обе утакмице ћемо издавати на стадиону (на улазу за медије) у Нишу два, а у Крушевцу три сата пред почетак утакмице.