А селекција

АКРЕДИТОВАЊЕ ЗА КВАЛИФИКАЦИОНУ УТАКМИЦУ "А" РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА СРБИЈА - МОЛДАВИЈА И МЛАДИХ СЕЛЕКЦИЈА СРБИЈА - ГИБРАЛТАР

22.08.2017.

Обавештавамо Вас да је данас, у уторак 22. августа 2017. године, отворен систем акредитовања медија за квалификациону утакмицу „А“ репрезентација Србија – Молдавија, која ће бити одиграна у суботу, 2. септембра 2017. године, на стадиону Партизан у Београду, са почетком у 18:00 часова и квалификациону утакмицу младих репрезентација Србија – Гибралтар, која ће бити одиграна у петак, 1. септембра 2017. године, на Градском стадиону у Јагодини, са почетком у 18:00 часова.

Пријем захтева за акредитовање биће омогућен до среде, 30. августа 2017. године, до 16:00 сати. Ваше захтеве за добијањем акредитација шаљите на мејл адресу: [email protected], на меморандуму Ваше медијске куће.

Захтев мора да садржи име и презиме извештача и позицију на стадиону са које ће извештавати (принт и електронски медији за новинарску ложу, фоторепортери за позицију на терену, радио извештачи за њима одређене позиције и телевизијске куће, које нису носиоци ТВ права и који, подсећамо, немају право снимања утакмице А репрезентације, за снимање утакмице младе репрезентације потребна је дозвола телевизије Арена спорт).

Акредитације за оба меча издаваћемо у Фудбалском савезу Србије, Теразије 3/VIII спрат, у четвртак 31. авуста и петак 1. септембра 2017, од 10:00 до 14:00 часова.

Акредитације за меч младих репрезентација издаваћемо и на Градком стадиону у Јагодини, на дан утакмице, 1. септембра 2017, од 16:00 часова до почетка утакмице.

Акредитације за меч „А“ репрезентација, Србија – Молдавија, издаваћемо и у просторији Спортског друштва Партизан (улаз је близу ресторана на стадиону), у суботу 2. септембра 2017, на дан одигравања утакмице, од 12:00 часова до почетка утакмице.

Информацију о томе да ли Вам је одобрена акредитација можете добити од четвртка 31. августа 2017, позивом на број 064 818 00 10.

Улаз на стадион биће омогућен само уз поседовање два документа: акредитације и оверене новинарске легитимације. За идентификацију ће важити легитимације издате од следећих удружења: УСН Србије, УСН Београда, ДСН Војводине, Удружење новинара Србије, АИПС, НУНС и националних удружења.

Замена акредитација, односно имена пријављених новинара, није могућа и акредитације ће бити издаване само лицима чија се имена налазе на списку акредитованих. Свака злоупотреба биће санкционисана одузимањем права на акредитовање за утакмице у организацији ФСС. Контрола ће бити обављена на улазу.

Број места је ограничен, па се зато моле редакције да пријављују број новинара према стварним потребама посла.

Фудбалски савез Србије задржава право да утврди коначан број издатих акредитација у складу са расположивим капацитетом и следећим приоритетима:

1. медијски пaртнери ФСС

2. спoртске редaкције, oднoснo медији

3. oстaли инфoрмaтивни медији у склaду сa тирaжoм и утицaјем нa медијскoм тржишту. 

Молимо Вас да у целости поштујете назначени рок за акредитовање, јер у противном нећете моћи да добијете пропусницу за праћење утакмице.