Media

АКРЕДИТОВАЊЕ МЕДИЈА | ЛИГА НАЦИЈА, ЖЕНСКА А РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА, СРБИЈА - ПОЉСКА

27.10.2023.

Поштовани,

На терену број 1 у СЦ ФС Србије у Старој Пазови женска А репрезентација Србије одиграће четврту утакмицу у УЕФА Лиги нација од 19 часова против Пољске у уторак 31. октобра.

Систем акредитовања биће отворен од петка 27. октобра (12 часова) до понедељка 30. октобра (19 часова). Захтеве можете послати на мејл [email protected].

Од података неопходно је за вашег извештача (са валидне е-mail адресе) обезбедити копију важеће новинарске легитимације и навести позицију на стадиону (новинар, фоторепортер, сниматељ). Право тв преноса има Арена спорт тако да снимање утакмице (камера,  мобилни телефон са терена или медија ложе није дозвољено уколико немате одобрење телевизије Арена спорт и УЕФА).

Уколико нисте обавештени телефоном или мејлом сматрајте да вам је акредитација одобрена и можете је подићи приликом уласка у спортски центар (портирница код рампе) најраније два сата пред почетак меча.

У зависности од присуства медија биће организована конференција за медије после утакмице или микс зона, али ће у сваком случају изјаве актера меча што се тиче репрезентације Србије обезбедити медија служба ФСС у текстуалној, фото и видео продукцији.

Што се тиче публике, улаз је бесплатан и улазнице се могу подићи приликом доласка на стадион у СЦ ФСС најраније два сата пред почетак сусрета.