• Поштовани,
  Обавештавамо вас да ће од уторка 10. октобра (12 часова) до недеље 15. октобра (12 часова) бити отворен систем акредитовања медија за предстојећу утакмицу репрезентације Србије у квалификацијама за Европско првенство у Београду против Црне Горе (17. октобар, стадион „Рајко Митић”, 20.45).
  Ваше захтеве можете послати на следећу адресу:  [email protected] на меморандуму ваше медијске куће, уз копију валидне новинарске легитимације и фотографију вашег извештача.
  Захтев мора да садржи име и презиме извештача и позицију на стадиону са које ће извештавати (принт и електронски медији за новинарску ложу, фоторепортери за позицију на терену, радио извештачи за њима одређене позиције као и телевизијски репортери).
  Апсолутна права преноса за утакмице у квалификацијама за Европско првенство припадају ТВ Арена спорт и РТС, тако да је обавезно остављање камере при уласку у медија центар у посебној просторији код улаза или у прес сали.
  НАПОМЕНА: сниматељима је дозвољен боравак у прес сали и у микс зони са камерама. На терену нису дозвољене камере изузев Арене, РТС-а, ФС Србије и ФС Црне Горе.
  У случају да на ваш захтев не добијете негативан одговор, акредитација је аутоматски одобрена. Детаљније информације у вези са системом акредитовања можете добити упитом на адресу [email protected].
  Акредитације ћемо издавати у центру за акредитовање који се налази на западној трибини стадиона Црвене звезде – сервис за чланство, недеља 15. октобар од 11.00 до 20.45, понедељак 16. октобар од 11.00 до 20.45 и у уторак 17. октобра од 11 сати до почетка утакмице.
  Фудбалски савез Србије задржава право да утврди коначан број издатих акредитација у складу са расположивим капацитетом медија центра на стадиону и следећим приоритетима:
  1. медијски партнери ФСС
  2. спортске редакције, односно медији;
  3. остали информативни медији, у складу са тиражом и утицајем на медијском тржишту
  У случају било каквих покушаја неправилности или злоупотреба акредитација неће бити одобрена.
  По завршетку утакмице биће одржана конференција за медије. Такође ће бити омогућено узимање изјава у микс зони, која ће бити организована испред свлачионица.

  Фоторепортерима је улаз на стадион омогућен од 18.45 до почетка меча и тада ће се преузимати маркери уз обавезан увид у професионални или лични документ. Улаз за фоторепортере је на западној трбини, капија 1.