Media

АКРЕДИТОВАЊЕ МЕДИЈА ЗА ФИНАЛЕ КУПА У ФУТСАЛУ, СЕНИОРИ И ОМЛАДИНЦИ

19.04.2021.

Услед специфичних околности у којима се налазимо због епидемије вируса COVID-19, мера и наредби заштите Владе Републике Србије као и УЕФА протокола систем акредитовања за утакмице финала Купа у футсалу (обе се играју у среду 21. априла у дворани “Миленијум” у Вршцу), сениори КМФ “ФОН” Београду – КМФ “Нови Пазар” (19.00, ТВ Арена спорт), омладинци КМФ “Смедерево” – КМФ “Палеж” Обреновац или КМФ “Калча” Ниш (15.00), биће организован на следећи начин:

Отворен од понедељка 19. априла (15 часова) до среде 21. априла (12 часова), по истеку овог рока нећемо уважавати захтеве.

Максималан број акредитација које смо у овом тренутку у могућности да обезбедимо у складу са мерама заштите је 15 за извештаче у новинарској ложи односно пет за фоторепортере. Акредитације ћемо делити на улазу у дворану предвиђеном за медије од 14 сати до почетка финалне утакмице сениора.

НОВИНАРИ И СНИМАТЕЉИ

У односу на расположиви капацитет биће омогућена једна акредитација по редакцији односно медију.
Телевизијама које нису власници ТВ права неће бити дозвољно уношење камера у дворану самим тим ни присуство сниматеља.
Приликом уласка у дворану биће мерена телесна температура уз обавезно попуњавање упитника у вези са вирусом COVID– 19 и лични потпис.

Неопходно је поштовати дистанцу од 2 метра.
Обавезно је ношење маски.
У прес ложи биће означена места предвиђена за новинаре која ће морати стриктно да се поштују.

ФОТОРЕПОРТЕРИ

Фоторепортери преузимају маркере на улазу у дворану.
Позиције предвиђене за фоторепортере су на трибини (означен простор).
Приликом уласка у дворану биће мерена телесна температура уз обавезно попуњавање упитника у вези са вирусом COVID-19 и лични потпис.
Ношење маски је обавезно.
Излазак из дворане је исти као и улазак.

НАПОМЕНА:

Што се тиче осталих процедура у вези са системом акредитовања неопходно је да за вашег извештача пошаљете податке на меморандуму фирме и са званичне мејл адресе.
Захтев мора да садржи име и презиме извештача, фотографију извештача. Фудбалски савез Србије задржава право да утврди коначан број издатих акредитација у складу са расположивим капацитетом и следећим приоритетима:

Медијски партнери ФСС
Медији који су редовно пратили активности футсал репрезентације Србије
Спортске редакције, односно медији
Остали информативни медији, у складу са тиражом и утицајем на медијском тржишту

Ваше захтеве можете слати на мејл [email protected] и још једном вас молимо да се придржавате наведених временских рокова, у супротном неће вам бити издата акредитација. Свака злоупотреба биће санкционисана одузимањем права на акредитовање и пријавом у УЕФА. Контрола ће бити обављена на улазу. Уколико не добијете мејл, информацију о томе да ли је одобрена акредитација можете добити позивом на број +38164 818 0139.