А селекција

ЗЛАТНИ ДЕЧКО СРБИЈЕ АЛЕКСАНДАР МИТРОВИЋ | ХОЋЕ СРЦЕ ДА МИ СТАНЕ, ОВА ЕКИПА ЈЕ СПРЕМНА НА ЧУДА!

15.11.2021.

Својим голом начинио је целу Србију поносном, начинио ју је насмејаном. Орлови иду на Мундијал захваљујући феноменалном голу Александра Митровића. Није крио срећу и задовољство после победе у Лисабону.

„Ништа, не знам одакле да почнем. Хоће чука да ми стане. Велика победа. Мислим да смо остварили пласман са дебелом заслугом. Били смо бољи, надиграли смо Португал, дошли смо да играмо фудбал“, рекао је Митровић после утакмице.
Утисак је да је негде морало да се врати за све неуспехе и – вратило се. И то на какав начин! Голом у 90. минуту.

„Вратило се и за Шкотску и то са каматом. Када си поштен и искрено радиш – врати се. И ја и екипа смо веровали у селектора, играли смо са великим самопоуздањем. Пресрећни смо због нас и због целе нације. Колико смо среће донели целој нацији. Немам речи да опишем срећу, радост, понос. Свеје помешано. Невероватан осећај“, усплахирено је коментарисао херој целе Србије.
Објашњава убојити нападач да је атмосфера у репрезентацији права, да је све то резултирало оваквим успехом. Хвали селектора, саиграче, Савез… Нису пали Орлови ни после оног раног примљеног гола.

„Причали смо пре утакмице да знамо шта хоћемо. Веровали смо у оно што радимо, издоминирали смо 90 минута и заслужено победили. Дао сам гол, али екипа , селектор, људи у савезу, навијачи.. .Стварно смо створили нешто невероватно. Не сећам се да је овако било у репрезентацији, а овде сам дуго. На нама је да одржавамо ово“, рекао је Митровић.

Следећа велика ствар је Светско првенство 2022. у Катару.

„Ова екипа је спремна на чуда. Рекао сам им у свлачионици: Људи, јесте ли ви нормални? Идемо у Катар да играмо фудбал, да се надигравамо“, закључио је Митровић.

Ова екипа је стварно спремна на чуда.