Вести

ЖЕНСКА ФУТСАЛ СЕЛЕКЦИЈА ИМА ДВЕ ЈАКЕ ПРОВЕРЕ ПРОТИВ УКРАЈИНЕ

27.09.2019.

Наша најбоља женска футсал селекција, која је основана у мају 2018. године, а пре три месеца већ освојила и први међународни турнир „Србија 2019“ у конкуренцији Словачке, Чешке и Словеније, имаће две провере против једне од најјачих европских селекција, репрезентације Украјине. Украјинке су ове године играле у полуфиналу УЕФА Првенства Европе и у Србију долазе у најбољем саставу.

Селектор Дејан Мајес позвао је 17 девојака: голмани Тамара Јелић и Мила Дујовић, играчице Марија Армуш, Барбара Изгаревић, Марина Радовановић, Николина Батинић, Милица Андрић, Милена Чановић, Марија Крунић, Злата Милановић, Ивана Малијар, Тамара Димитријевић, Андријана Тришић, Емилија Симић, Тијана Милошевић, Нина Чавић, Мина Чавић.

Селектор Мајес не може да рачуна на две најбоље играчице, Марију Вуковић и Јовану Стојановић које имају обавезе са “А” селекцијом у фудбалу, па ће да искористи прилику да пружи шансу и неким новим, млађим играчицама.

Прва утакмица се игра у уторак, 1.октобра у Хали „Шумице“ у Београду од 15,00 а дан касније реванш је у Лазаревцу, СЦ „Колубар“ од 18,00.

Улаз на обе утакмице је бесплатан и позивају се сви љубитељи футсала да по први пут виде на делу женски футсал у ова два града.