А селекција

ЗАЈЕДНО НА EURO 2024 | СВЕ НЕОПХОДНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ ОКО КУПОВИНЕ УЛАЗНИЦА ЗА УТАКМИЦЕ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ СРБИЈЕ, РЕГИСТРАЦИЈА И АПЛИЦИРАЊЕ ОД 4. ДО 12. ДЕЦЕМБРА ИСКЉУЧИВО ПРЕКО САЈТА УЕФА

03.12.2023.

Репрезентација Србије играће први пут од осамостаљења на Првенству Европе које се одржава у Немачкој од 14. јуна до 14. јула 2024. године, односно од 2000. када смо тада као СР Југославија били учесници самита најбољих европских селекција у Белгији и Холандији. Жребом у Хамбургу одлучено је да се Орлови налазе у групи Ц са Енглеском, Данском и Словенијом. Србија игра своје утакмице 16. јуна у Гелзенкирхену против Енглеске, 20. јуна у Минхену против Словеније и 25. јуна у Минхену против Данске. Интересовање наших навијача за мечеве изабраника Драгана Стојковића је огромно, а продаја улазница почиње 4. децембра у 14,00 и трајаће до 12. децембра у 14,00! У жељи да нашим навијачима омогућимо лак и брз приступ реализацији куповине улазница, у прилогу су све потребне информације које ће помоћи да Орлови имају 12. навијача на трибинама стадиона у Немачкој.

1.Продаја улазница обављаће се искључиво преко сајта УЕФА https://www.uefa.com/euro2024/ticketing/  што значи да ФСС  неће вршити продају карата за ЕУРО 2024.

2.Дистрибуција карата које ће бити искључиво у електронском формату вршиће се преко апликације UEFA Tickets, коју ће сваки носилац улазнице морати да инсталира на свом телефону.

3.Регистрација и аплицирање за улазнице на сајту УЕФА за навијаче почиње 4. децембра у 14,00 и трајаће до 12. децембра 2023. године у 14,00. И то је рок који мора да се испоштује и ко у том термину не аплицира – највероватније неће моћи накнадно да набави улазнице. У јануару 2024. године УЕФА шаље мејлове са детаљима за плаћање, након плаћања, добија се потврда о плаћању, а улазнице ће на UEFA Tickets апликацију бити дистрибуиране у мају/јуну 2024. године. QR код на улазницама ће се појавити око 3 часа пред утакмицу.

4.Сваки купац улазница биће обавештен путем е-поште да преузме апликацију UEFA Tickets и прихвати услове и одредбе пре него што приступи својим улазницама.

5.Аплицирање ће бити могуће за све утакмице на турниру, а преко једног налога могуће је аплицирати за највише 4 улазнице по утакмици.

 

Времена је, дакле, мало, а интересовање је огромно.

Из тог разлога у наставку следе детаљне смернице око куповине улазница.

 1.Своје улазнице за ЕУРО 2024 можете обезбедити кликом на линк: https://www.uefa.com/euro2024/ticketing/

 

2.Клик на Apply for tickets.

3.Ticket Portal Waiting Room; Чекање у просеку 10-15минута (Немојте излазити, оставите да се учита до краја)

4.Након истека времена, идите на опцију ENTER.

5.UEFA EURO 2024 Ticket Portal;Клик на Login or create an account.

6.Уколико већ имате налог на порталу улогујте се са својим имејлом и шифром. Уколико немате налог, идите на опцију Create your UEFA account.

7.Биће потребно да унесете имејл (исти који ћете касније користити и нa UEFA Tickets апликацији), шифру, име, презиме и датум рођења.

8.Клик на Create or edit your application.

9.Након тога ће бити потребно да унесете додатне податке (број пасоша, језик, адресу, број телефона…)

10.Затим је неопходно је да означите испод I am fan of….. Serbia.

То је опција која даје знак да спадате у 10.000 улазница које су обезбеђене за навијаче репрезентација и гарантује успешност лутрије.

11.Када сте завршили са попуњавањем основних података и означавањем заставе Србије, клик на CONFIRM MY DETAILS.

12.Код наредне опције Choose your tickets бирате између стандардне улазнице(плаво) и нестандардне улазнице за инвалиде(жуто).

13.Вршите одабир утакмице за које су вам потребне улазнице, број улазница и категорију улазница.

14.На самом крају идете на опцију Submit your application.

Опште информације:

Репрезентација Србије означена је бројем C3.

Србија игра своје утакмице 16.јуна у Гелзенкирхену против Енглеске, 20.јуна у Минхену против Словеније и 25.јуна у Минхену против Данске.

Дистрибуција карата вршиће се преко апликације UEFA Tickets, коју је обавезно инсталирати на мобилном уређају.

Приликом регистрације на UEFA Tickets порталу потребно је користити исту имејл адресу као и на апликацији UEFA Tickets.

Од 04. до 12. децембра је процес аплицирања.

Након тога, UEFA у јануару шаље мејлове са детаљима за плаћање, након плаћања, добија се потврда о плаћају, а улазнице ће на UEFA Tickets апликацију бити дистрибуиране у мају/јуну.

QR код на улазницама ће се појавити око 3h пред утакмицу.

Сваки купац улазница биће обавештен путем е-поште да преузме апликацију UEFA Tickets и прихвати услове и одредбе пре него што приступи својим улазницама.

Немогуће је штампати улазнице, валидне су само на телефону у апликацији.