Вести

ВРЕДНО ПРИЗНАЊЕ | ДРАГАН СТОЈКОВИЋ, СЕЛЕКТОР СРБИЈЕ, ДОБИТНИК МАЈСКЕ НАГРАДЕ

25.05.2023.

Селектор наше А репрезентације, Драган Стојковић, добитник је Мајске награде коју Спортски савез Србије традиционално додељује сваке године најзаслужнијим спортистима, спортским савезима, организацијама, спортским стручњацима и новинарима.

На свечаности одржаној у Великој сали општине Стари град, у присуству министра спорта у Влади Републике Србије Зорана Гајића, највеће друштвено-спортско признање у Србији стратегу Орлова уручио је председник Спортског савеза Србије Давор Штефанек.
„Желео бих да се захвалим Спортском савезу Србије, председнику Штефанеку и свима који су ми указали част и доделили ми ово престижно признање. Мајска награда има велику традицију и осетио сам и прошле године шта значи бити међу лауреатима. Свака награда мене и моје играче обавезује да будемо још бољи. Трудићемо се и даље да будемо на висини задатка и великих очекивања фудбалске Србије. Наредни циљ је да после 24 године паузе, изборимо пласман на завршни турнир Европског првенства и даћемо све од себе да то и остваримо“ – рекао је по завршетку свечаности Драган Стојковић.

Подсетимо, прошле године Мајска награда припала је и Фудбалском савезу Србије, као најуспешнијој спортској организацији у земљи.