Србија
1
0
:
(0
0)
:
Белгија
07.10.2006.Београд (Србија)

Стадион: Стадион ФК Црвена звезда

Гледалаца: 25.000

Судија: Доменико Месина (Италија)

 

 

 

Стартна постава
Србија
Владимир Стојковић (4)
Марјан Марковић (12)
Немања Видић (21)
Младен Крстајић (51)
Ивица Драгутиновић (29)
Ненад Ковачевић (11)
Дејан Станковић (65) (К)
71'
Огњен Короман (31)
60'
Александар Тришовић (3)
90'
Марко Пантелић (7)
54'
Никола Жигић (17)
Белгија
Стијн Стијнен
Винсент Компани
Карл Хофкенс
Тими Симонс (К)
Томас Вермален
Даниел Ван Бајтен
75'
Габи Мудингаји
84'
Барт Гур
Емил Мпенза
62'
Муса Дембеле
Карел Геретс
Резервни играчи
Србија
60'
Данко Лазовић (8)
71'
Иван Ергић (6)
90'
Игор Дуљај (39)
Белгија
62'
Мбо Мпенза
75'
Луђи Пјерони
84'
Кевин Ванденберг
Селектори
Србија
Хавијер Клементе (4)
Белгија
Рене Вандерејкен
Галерија