Србија
3
2
:
(2
0)
:
Луксембург
14.11.2019.Београд (Србија)

Стадион: „Рајко Митић“

Гледалаца: 500

Судија: Сердар Гозубујук (Холандија)

Стартна постава
Србија
Марко Дмитровић (13)
Никола Миленковић (17)
Никола Максимовић (23)
Александар Коларов (89) (К)
Филип Младеновић (10)
Лука Миливојевић (35)
Немања Максимовић (18)
62'
Сергеј Милинковић-Савић (14)
79'
Адем Љајић (44)
90+1'
Душан Тадић (66)
11'
43'
Александар Митровић (54)
Луксембург
Ентони Морис
Ларс Герсон
Максим Шанот
Лорен Џенс (К)
Тим Хол
Дирк Карлсон
46'
Крис Филипс
61'
Оливиер Тил
Маурис Девил
79'
Винсент Тил
54'
Герсон Родригез
Резервни играчи
Србија
70'
62'
Немања Радоњић (15)
79'
Филип Ђуричић (25)
90+1'
Саша Лукић (12)
Луксембург
46'
Алдин Скендеровић
75'
61'
Дејвид Турпел
79'
Денл Синани
Селектори
Србија
Љубиша Тумбаковић (5)
Луксембург
Лук Холц
Галерија