Луксембург
1
3
:
(0
1)
:
Србија
10.09.2019.Луксембург (Луксембург)

Стадион: Стадион „Џози Бертел“

Гледалаца: 6.373

Судија: Орел Гринфелд (Израел)

Стартна постава
Луксембург
Ентони Морис
Лорент Џенс (К)
Максим Шанот
Дирк Карлсон
Ларс Герсон
86'
Винсент Тил
Оливер Тил
Леандро Бареиро
62'
Данел Синани
Герсон Родригез
61'
Морис Девил
Србија
Марко Дмитровић (11)
Антонио Рукавина (59)
Никола Максимовић (22)
Урош Спајић (11)
Александар Коларов (86) (К)
Лука Миливојевић (32)
61'
Саша Лукић (9)
79'
Сергеј Милинковић-Савић (13)
Адем Љајић (41)
46'
Александар Катаи (9)
36'
78'
Александар Митровић (51)
Резервни играчи
Луксембург
66'
61'
Давид Турпел
62'
Даниел да Мота
86'
Орелиен Хуаким
Србија
55'
46'
Немања Радоњић (12)
61'
Мијат Гаћиновић (15)
79'
Немања Матић (48)
Селектори
Луксембург
Лук Холц
Србија
Љубиша Тумбаковић (2)