Литванија
1
3
:
(0
3)
:
Србија
10.09.2023.Каунас (Литванија)

Стадион: Дариус и Гиренас

Гледалаца: 8.586

Судија: С. Стегеман (Немачка)

Стартна постава
Литванија
Гертмонас
Ласицкас
Лекиатас
46'
Гирдваинис
71'
Бенета
46'
Вербицкас
Гинеитис
Сливка
46'
Голубицкас
23'
Черник
45'
78'
35'
Паулаускас
Србија
Вања Милинковић Савић
Никола Миленковић
Милош Вељковић
Срђан Бабић
72'
38'
Андрија Живковић
84'
Филип Младеновић
Немања Гудељ
Иван Илић
84'
Душан Тадић
88'
84'
Сергеј Милинковић Савић
21'
32'
43'
72'
Александар Митровић
Резервни играчи
Литванија
46'
Казуколовас
46'
Ремеикис
46'
Новиковас
71'
Сирвис
78'
Јанкаускас
Србија
72'
Стефан Митровић
72'
Душан Влаховић
84'
Лазар Самарџић
84'
Немања Радоњић
88'
Урош Рачић
Селектори
Литванија
Едгарас Јанкаускас
Србија
Драган Стојковић
Галерија