Вести

УЕФА ФУТСАЛ ЕУРО | КАПИТЕН СРБИЈЕ И АЈАКСА, ДУШАН ТАДИЋ, ПРУЖИО ПОДРШКУ НАШИМ ФУТСАЛЕРИМА ПРЕД НАСТАВАК ТАКМИЧЕЊА (ВИДЕО)

21.01.2022.

Тако то ради велики играч, капитен, човек који мисле на сваки детаљ. Икона Ајакса и капитен Србије, Душан Тадић, прати наступе наше футсал репрезентације на Првенству Европе у Холандији, а тим поводом огласио се гласном подршком испред саиграча из „А“ репрезентације…

-Волим футсал, знам да смо имали много успеха на ранијим такмичењима, а  гледао сам наше момке и недавно у првом мечу са Португалом – истиче Душан Тадић.- Добро смо ушли у меч, међутим чуо сам да смо доста хендикепирани због повреда и болести појединих играча. Пред момцима су још два меча, против Украјине и Холандије, лепа прилика да победе и изборе пласман у нокаут фазу.

Нема сумње да ће подршка капитена много значити Мајесовим изабраницима пред наставак такмичења…

-У име фудбалске репрезентације Србије нашим футсалерима желим пуно среће и успеха. Борите се за грб као и до сада, пуно успеха – рекао је Душан Тадић уз поздраве директору Бојану Павићевићу и свим члановима футсал експедиције Србије.

Наши футсалери вечерас су одрадили још један тренинг, а пуне руке посла има медицински тим који улаже велике напоре како би успео да селектору Дејану Мајесу стави на располагање Јована Лазаревића, Кристијана Васића, Нинослава Алексића, Николу Матијевића…Слободан Рајчевић налази се још у изолацији због коронавируса, његов повратак се очекује за последњи дуел у групи, меч са Холандијом 28. јануара.

https://www.instagram.com/reel/CZAF8AJFy2J/?utm_medium=copy_link