Вести

U21 | БЕСПЛАТАН УЛАЗ НА МЕЧ СРБИЈА (U-21) - ИТАЛИЈА (U-23) У БАЧКОЈ ТОПОЛИ, ТРЕНИНГ "ОРЛИЋА" НА УБУ

22.03.2023.

Младу репрезентацију Србије (U-21) очекује јесењи старт у квалификацијама за Првенство Европе, а у склопу припрема за успешан наступ, изабраници селектора Горана Стевановића имају две провере. Прва је против U-23 селекције Италије, 24. марта у Бачкој Тополи од 18,00 на стадиону у Бачкој Тополи.

Источна трибина ТСЦ Арене биће отворена за публику, дакле слободан улаз, а улазнице се могу преузети на дан утакмице од 16,00. Једна особа може да добије максимално пет улазница. Други меч Орлићи играју 28. марта у Марбељи (14,00), ривал је селекција U-20 селекција САД.

„Орлићи“ се за меч са Италијанима припремају на Убу у доброј и радној атмосфери. Нажалост, због повреда младу репрезентацију су претходног дана морали да напусте Михајло Илић, Никола Јојић и Немања Ђековић, па су накнадно међу „Орлиће“ пристигли Вукашин Крстић (ТСЦ) и Срђан Хрстић (Спартак), док је од раније повређеног Немању Јовића заменио Филип Васиљевић (Графичар).

Јучерашњи тренинг младе репрезентације Србије посетили су директор млађих селекција ФСС Никола Лазетић и координатор инструкторске службе Игор Матић у друштву Небојше Живановића, председникa ФС региона Западне Србије и члана извршног одбора ФСС, и Славка Перовића, спортског директора Радничког 1923.

Небојша Живановић имао је посебан поклон за Николу Лазетића – мајицу са мапом фудбалера, репрезентативаца рођених у региону Западне Србије.